Budapest zárszerviz éjjel és nappal

Nem mondunk olyat, hogy mi vagyunk a legjobbak, vagy mi vagyunk a legpontosabbak. Sem olyat, hogy mi vagyunk a legolcsóbbak. Sok indokot elmondhatnánk viszont, hogy miért érdemes minket választania.

Egyrészt mert a munkatársaink a nap minden percében indulásra készen állnak és pillanatokon belül úton vannak a hiba javítására. Közlekedéstől függően 30-60 percen belül az adott címre érkeznek, elvégzik a felmérést és az igénytől, munkától függően árajánlatot adnak. Másrészt pedig cégünk elég sok időt fordít arra, hogy alkalmazottjaink naprakészek legyenek a saját munkaterületükön – pl. zárszerviz, lakatos munkák.

Bár oldalunk első sorban a zárszerviz munkakörben kínál segítséget, vannak hozzá kapcsolódó munkák is, mint pl. az autózár nyitása (roncsolásmentesen), vagy egy ajtó, ablak biztonsági rács hegesztése és szerelése.

Mivel cégünk elég rugalmasan dolgozik és a munkákat figyelembe véve is sokféle van, ezért árat nem rakunk ki – ezt mindig a megrendelő igényeihez igazítjuk, erről részletes tájékoztatást bármelyik kollégánktól kaphat.

Ezek után már csak a szolgáltatásaink böngészése maradt Önre, kedves látogató!